Naan pâine Margherita Pizza cu Prosciutto

Naan pâine Margherita Pizza cu Prosciutto
Naan pâine Margherita Pizza cu Prosciutto ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 798 calorii. Pentru 3,78 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă de la Allrecetes necesită roșii Rome, brânză parmezană, prosciutto și sare și piper măcinat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 46%. Pizza Prosciutto, Rucola Și Roșii Naan, Pizza Cu Pâine Thai Veggie Naan, și Pizza Cu Pâine Naan Cu Pui De Mango sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați pâinea naan pe foaia de copt pregătită; periați fiecare naan cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
NaanNaan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Întindeți ceapa verde și usturoiul peste fiecare naan. Aranjați 4 felii de brânză mozzarella pe fiecare naan; acoperiți cu felii de roșii. Condimentează roșiile cu sare și piper. Top straturi de roșii cu prosciutto, busuioc și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Ceapa VerdeCeapa Verde
ProsciuttoProsciutto
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
BusuiocBusuioc
NaanNaan
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pizza este crocantă pe margini și brânza este topită, aproximativ 8 minute. Porniți broilerul cuptorului și fierbeți până când brânza se rumeneste ușor și clocotește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Naan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling,Gruener Veltliner și Sparkling ros Euro. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste alegeri pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei largi varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Louis Guntrum Dry Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Louis Guntrum Riesling Uscat
Louis Guntrum Riesling Uscat
Louis Guntrum Dry Riesling 2016 are un parfum delicat de piersici albe, caise și pere Suculente. Senzație de gură impresionantă și arome de durată. Riesling-ul clasic în expresie și eleganță.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista