Măsline crocante umplute cu cârnați
Măslinele crocante umplute cu cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 266 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ouă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Măsline Umplute Cu Mozzarella Crocantă, Confit crocant de picior de pui cu cuscus și măsline, și Conopidă Crocantă Cu Măsline, Capere Și Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scoateți carnea de cârnați din carcasă și puneți-o într-un castron mediu.
Adăugați usturoiul, un vârf de sare și fulgii de ardei roșu, dacă folosiți.
Se amestecă pentru a distribui uniform ingredientele.
Scurgeți măslinele și clătiți-le sub apă rece.
Scoateți pimentos, dacă este necesar. Umpleți fiecare dintre măsline cu 1/4 până la 1/2 linguriță de amestec de cârnați.
Încălziți uleiul într-o friteuză adâncă sau oală de stoc, la 375 grade F.
Întindeți făina pe o farfurie.
Spargeți ouăle într-un castron puțin adânc și bateți ușor.
Întindeți firimiturile de pâine pe o altă farfurie și presărați-le cu sare și piper. Umeziți măslinele cu uleiul de măsline, amestecând pentru a distribui uniform uleiul și condimentați.
Rotiți măslinele în făină, acoperindu-le peste tot și scuturând excesul. Apoi înmuiați-le în ou, lăsând orice exces să se scurgă înapoi în castron. În cele din urmă, înveliți măslinele peste tot cu firimiturile de pâine. Pe măsură ce fiecare măslin este acoperit, așezați-l pe o tavă. Acoperiți măslinele și refrigerați până când sunteți gata să le prăjiți.
Prăjiți măslinele până se rumenesc și cârnații din mijloc se fierb, aproximativ 3 minute. Măslinele vor balona puternic până când sunt aproape gata, așa că aveți grijă la stropi.
Scurgeți pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
Serviți cald sau la temperatura camerei.