Măr-afumate Spareribs cu boia de ardei iute Spice Rub
Rețeta Spareribs afumate cu măr cu ardei iute chili Spice Rub este gata în aproximativ 2 ore și 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frecare umedă, oțet distilat, boia de ardei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Popcorn afumat Paprikan și Lime Spice, Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, și Măr-Curcan Afumat.
Instrucțiuni
Înmuiați chipsurile în apă timp de 20 până la 40 de minute. Între timp, aprindeți un coș plin de brichete de cărbune. Când sunt acoperite cu cenușă, așezați-vă într-o parte în grătar de foc curățat de un mare (22-in.) grătar cu cărbune. Când cărbuni sunt 250 la 350 (puteți ține mâna 5 în. deasupra nivelului de gătit-grătar doar 8 până la 10 secunde), presărați 1 cană de chipsuri înmuiate peste cărbuni. Lângă cărbuni, puneți o tigaie mare de aluminiu de unică folosință și umpleți-o la jumătate cu apă caldă. Setați grătarul de gătit deasupra.
Tăiați placa completă de coaste în jumătate.
Combinați ingredientele uscate; frecați 3/4 din acesta pe ambele părți ale coastelor. Puneți deoparte 1/4 de frecare rămasă.
Așezați coaste pe grătarul de gătit peste tigaia de picurare.
Coaste de fum, acoperite, 45 de minute până la 1 oră.
Adăugați 8 până la 10 Brichete la cărbunii aprinși (suficient pentru a menține căldura constantă) și 1 cană chipsuri. Întoarceți coastele. Gatiti, acoperit, 45 de minute pana la 1 ora; adăugați încă 8 până la 10 brichete și 1 cană chipsuri. Întoarceți coastele și gătiți timp de 30 de minute până la o oră sau până când carnea începe să se îndepărteze de vârfurile osului.
Între timp, amestecați oțetul, 1 lingură. apă și sucul de lămâie într-un castron mic.
Când carnea este aproape gata, folosiți o sticlă de pulverizare sau prosoape de hârtie pentru a unge bine partea superioară a coastelor cu frecare umedă, apoi presărați cu frecare uscată rămasă. Gatiti coaste cateva minute mai mult.
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de feliere și servire.
Faceți înainte: frecarea uscată poate fi ușor dublată sau chiar triplată. Păstrați-l, etanș și la temperatura camerei, până la o lună.
Împachetați frecați uscat pe carne. Bucățile mici de grăsime de pe suprafața cărnii se vor topi pentru a forma o crustă frumoasă.
Nu vă îndepărtați niciodată de grătar. Din vedere, din minte; ai de gând să aibă ceva arde de fiecare dată.
Gatiti peste zona rece. Tăieturile mari precum coastele vor arde la foc direct. Pentru a crea o zonă rece, cu căldură indirectă, așezați cărbunii aprinși pe o parte a grătarului de foc, lăsând cealaltă parte goală. Partea goală este zona ta rece. Pe un grătar cu gaz, opriți un arzător și puneți coastele peste el; apoi coborâți celelalte arzătoare pentru a obține căldura potrivită.
Folosiți o tavă de picurare umplută cu apă. Puneți acest lucru în secțiunea goală pentru a prinde grăsimea pe măsură ce se topește, prevenind apariția.