Mămăligă și scoici: mămăligă con le Vongole

Mămăligă și scoici: mămăligă con le Vongole
Polentan și scoici: Polenta con le Vongole este un fără gluten, fără lactate și pescatarian farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 491 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole), Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă la fiert și adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Bateți încet polenta în apă în secțiunea superioară a cazanului dublu, amestecând în 1 direcție pentru a evita crearea de bulgări. Continuați să bateți, răzuind fundul și colțurile oalei, timp de 5 minute. Când polenta începe să se îngroașe, acoperiți-o și montați partea superioară a cazanului dublu în partea inferioară a cazanului dublu. Gatiti timp de 90 de minute, amestecand la fiecare 30 de minute. Odată ce este gata, întoarceți-l pe o placă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Odată ce polenta este gata de servire, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie mare și adăugați usturoiul. Gatiti pana se rumeneste, apoi adaugati sosul de rosii, vinul si fulgii de ardei rosu si gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați scoicile, acoperiți tigaia și gătiți timp de 5 minute, până se deschid TOATE. Descoperiți și gătiți timp de încă 5 minute, aruncați orice care nu se deschide. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Serviți o pană de mămăligă pe fiecare dintre cele 6 farfurii încălzite și lingurați o parte din sosul de gătit cu scoici peste ea. Împărțiți scoicile uniform între farfurii și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați cimbru și morcov și gătiți până când morcovul este destul de moale, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Adăugați roșiile și sucul lor și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți până la fel de gros ca cerealele fierbinți, aproximativ 30 de minute. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale CaldeCereale Calde
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista