Polentan și scoici: Polenta con le Vongole este un fără gluten, fără lactate și pescatarian farfurie. Această rețetă face 6 porții cu 491 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole), Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy, și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 litri de apă la fiert și adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Bateți încet polenta în apă în secțiunea superioară a cazanului dublu, amestecând în 1 direcție pentru a evita crearea de bulgări. Continuați să bateți, răzuind fundul și colțurile oalei, timp de 5 minute. Când polenta începe să se îngroașe, acoperiți-o și montați partea superioară a cazanului dublu în partea inferioară a cazanului dublu. Gatiti timp de 90 de minute, amestecand la fiecare 30 de minute. Odată ce este gata, întoarceți-l pe o placă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Odată ce polenta este gata de servire, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie mare și adăugați usturoiul. Gatiti pana se rumeneste, apoi adaugati sosul de rosii, vinul si fulgii de ardei rosu si gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Adăugați scoicile, acoperiți tigaia și gătiți timp de 5 minute, până se deschid TOATE. Descoperiți și gătiți timp de încă 5 minute, aruncați orice care nu se deschide. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Serviți o pană de mămăligă pe fiecare dintre cele 6 farfurii încălzite și lingurați o parte din sosul de gătit cu scoici peste ea. Împărțiți scoicile uniform între farfurii și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați cimbru și morcov și gătiți până când morcovul este destul de moale, aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Cesti Catei De Usturoi
9
Adăugați roșiile și sucul lor și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți până la fel de gros ca cerealele fierbinți, aproximativ 30 de minute. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Calde
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.