Polenta de dovleac-salvie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 201 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. Un amestec de dovleac, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mămăligă De Dovleac-Salvie, Dovleac Salvie Mamaliga, și Sage și unt brun caramelizat pe biscuiți de dovleac și salvie.
Instrucțiuni
1
Aduceți laptele și apa la fiert într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați dovleac și sare; se amestecă cu un bici. Reduceți căldura la minim și amestecați treptat în mămăligă; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Scoateți din căldură.
4
Adăugați 3/4 cană parmezan ras, cremă de brânză și salvie; amestecați până se topesc brânzeturile. Sus cu parmezan ras.