Mămăligă cu vinete, ceapă și roșii
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Polenta cu vinete, ceapă și roșii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 428 calorii, 6g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper grosier, proaspăt măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vinete fierte și roșii cu mămăligă, Vinete laotiene cu roșii, ceapă și mentă, și Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Încălziți 6 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc moderat.
Adăugați vinetele și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Adăugați amestecul de ceapă, roșiile proaspete și conservate, pătrunjelul și 1 linguriță de sare. Se fierbe până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se amestecă ardeiul.
Între timp, într-o cratiță medie, aduceți apa și restul de 1 1/4 lingurițe de sare la fiert.
Adăugați făina de porumb într-un flux lent, amestecând constant.
Bateți restul de 3 linguri de ulei. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent cu o lingură de lemn, până când polenta este groasă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă parmezanul.
Serviți polenta fierbinte acoperită cu legumele.
Recomandare de vin: un fel de mâncare consistent are nevoie de un vin consistent. Deschideți un Salice Salentino pământesc de la Dr. Cosimo Taurino. Fabricat din obscurul strugure negro amaro, este unul dintre cele mai bune vinuri din regiunea Apulia din Italia.