Mămăligă cu vinete, ceapă și roșii

Mămăligă cu vinete, ceapă și roșii
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Polenta cu vinete, ceapă și roșii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 428 calorii, 6g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper grosier, proaspăt măcinat, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vinete fierte și roșii cu mămăligă, Vinete laotiene cu roșii, ceapă și mentă, și Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Eliminați.
4
Încălziți 6 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați vinetele și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
6
Adăugați amestecul de ceapă, roșiile proaspete și conservate, pătrunjelul și 1 linguriță de sare. Se fierbe până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se amestecă ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
7
Între timp, într-o cratiță medie, aduceți apa și restul de 1 1/4 lingurițe de sare la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Adăugați făina de porumb într-un flux lent, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Bateți restul de 3 linguri de ulei. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând frecvent cu o lingură de lemn, până când polenta este groasă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
MamaligaMamaliga
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Serviți polenta fierbinte acoperită cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
MamaligaMamaliga
11
Recomandare de vin: un fel de mâncare consistent are nevoie de un vin consistent. Deschideți un Salice Salentino pământesc de la Dr. Cosimo Taurino. Fabricat din obscurul strugure negro amaro, este unul dintre cele mai bune vinuri din regiunea Apulia din Italia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista