Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut

Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan | mămăligă ușor de făcut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 341 calorii. Mergeți la magazin și ridicați 18 litri de apă, ulei de măsline extravirgin, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1821 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mămăligă, legume prăjite și chipsuri de parmezan cu piper, Pui cu porumb proaspăt, roșii și mămăligă cremoasă, și Crustă de pizza fără Gluten făcută cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă o lingură de parmezan într-o rundă pe o foaie de copt căptușită cu silicon sau pergament și se bate ușor. Repetați cu brânza rămasă, distanțând lingurile la aproximativ 1/2 inch (ar trebui să aveți 8 până la 10 movile).
Coaceți timp de 3 până la 5 minute sau până devin aurii și crocante. Mișto.
Se amestecă roșiile, usturoiul și busuiocul într-un castron mic.
Se presară cu un vârf de sare și se amestecă uleiul de măsline; pus deoparte.Puneți mămăliga într-o cratiță medie cu apa și sarea; bateți pentru a elimina orice bulgări.Puneți tigaia la foc mediu-mare și aduceți la foc mic în timp ce amestecați cu o lingură de lemn. Amestecul ar trebui să se îngroașe și să înceapă să baloneze ca lava.Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți. Se fierbe mămăliga, acoperită, la foc mic, amestecând la fiecare 10 minute până se termină. Se amestecă din fundul oalei, astfel încât mămăliga îngroșată să nu se ardă. Polenta se va face în aproximativ 20 până la 45 de minute, în funcție de măcinare.
Adăugați untul și brânza. Gustați și adăugați sare, dacă este necesar, și piper proaspăt măcinat.
Serviți în boluri largi, formând un puț în centru. Puneți amestecul de roșii în fântână și serviți imediat cu chipsurile de parmezan.