Mămăligă albă cremoasă cu ciuperci și Mascarpone ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 491 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $16.98 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mascarpone, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mămăligă Albă Cremoasă Cu Ciuperci, mămăligă cremoasă și ciuperci, și Kale Și Ciuperci Cu Mămăligă Cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la foc mic într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați grâu într-un flux lent, amestecând până se încorporează. Fierbeți, amestecând ocazional cu un tel cu mâner lung sau o lingură de lemn, până când lichidul este absorbit și mămăliga este groasă și moale, aproximativ 30 de minute. (Grăsimile vor avea o consistență slabă, asemănătoare risotto-ului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crupe
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Bateti
3
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna, brânza, sarea și piperul. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Piper
Cremă
Sare
1
Dacă utilizați porcini, înjumătățiți dacă este mare, apoi feliați longitudinal în felii groase de 1/4 inch. Dacă utilizați stridii, tăiați baza spongioasă dacă este necesar și tăiați capacele în benzi late de 1/2 inch. Dacă folosiți galbenele, lăsați ciupercile mici întregi, înjumătățiți dacă sunt medii și sferturi dacă sunt mari. Dacă folosiți homari, tăiați în bucăți de 1/2 inch. Dacă utilizați arici, tăiați baza tulpinilor și înjumătățiți capacele dacă sunt mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
Ciuperci
Homar
Stridii
Baza
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ciupercile, usturoiul, sarea și piperul, amestecând ocazional, până când ciupercile sunt aurii și orice lichid pe care îl degajă este evaporat, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați apă, unt, suc de lămâie și pătrunjel și încălziți, tigaia învârtită, până când untul se topește și lichidul formează un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pătrunjel
Unt
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Completați fiecare porție de mămăligă cu ciuperci și mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Ciuperci
Mamaliga
2
Se servește imediat (mămăliga se rigidizează pe măsură ce se răcește), presărată cu Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Mamaliga
1
Sosul de ciuperci poate fi făcut cu 1 oră înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de utilizare.