Muștar Dulce Suedez

Muștar Dulce Suedez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scandinave, așa că încercați muștarul dulce suedez. Această rețetă face 12 porții cu 106 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 24 de ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei vegetal, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sweet' n ' Hot mustar Dip, Muștar Brun Dulce, și Cotlete Dulci De Muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați toate ingredientele în recipientul unui blender, amestecați timp de 1 minut. Răsturnați părțile laterale ale blenderului cu o spatulă de cauciuc și procesați timp de 30 de secunde mai mult. Muștarul ar trebui să fie puțin mai gros decât smântâna grea. A se păstra în borcan de sticlă, bine sigilat, la frigider și lăsați aromele să se căsătorească cel puțin o zi înainte de utilizare. Cu cât stă mai mult, cu atât are un gust mai bun; de asemenea, va deveni mai gros și mai Galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista