Muștar dublu și șuncă cu crustă de plante

Muștar dublu și șuncă cu crustă de plante
Muștarul dublu și șunca cu crustă de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 491 calorii. Pentru $10.31 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de porție de coadă, miere, muștar de cereale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Muștar și păstrăv cu crustă de plante, Muștar și ierburi Crusted miel Rack, și Mustar Si Ierburi Crusted Rack De Miel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați șunca să stea la temperatura camerei 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F. Îndepărtați orice piele de pe șuncă, dacă este necesar. Înscrieți șunca prin grăsime într-un model de cruce diagonală fără a tăia în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Așezați șunca, cu fața în jos, pe un suport într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Se toarnă 1/4 inch de apă în fundul tigaiei. Prăjiți șunca până când atinge o temperatură internă de aproximativ 130 de grade F, aproximativ 2 1/2 ore sau 15 minute pe kilogram.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Între timp, amestecați muștarul și mierea împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Amestecați împreună pesmetul, pătrunjelul, cimbrul și uleiul de măsline într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
6
Scoateți șunca din cuptor când a ajuns la 130 de grade F intern. Creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F. lingurați sau periați amestecul de muștar pe toată șunca. Puneți cu grijă firimiturile peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
7
Adăugați apă după cum este necesar pe fundul tigaiei. Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți până când pesmetul se rumenesc, încă aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista