Mușcături de umplutură prăjită de a doua zi cu sos de afine pesto

Mușcături de umplutură prăjită de a doua zi cu sos de afine pesto
Mușcături de umplutură prăjită în a doua zi cu sos de afine pesto necesită aproximativ 14 minute de la început până la sfârșit. Pentru 63 de cenți per porție, primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 263 de calorii. Mergeți la magazin și luați ulei, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este pe placul a 147 de bucătari și bucătari. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 44%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mușcăturile de umplutură prăjită de a doua zi cu sos de afine pesto, chiftele de curcan pesto și afine cu sos de iaurt pesto și cotlete de porc cu sos de afine și umplutură.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți uleiul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 5 Roșii Medii, Decojite și TăiateLa 5 Roșii Medii, Decojite și Tăiate
3
Tăiați umplutura rămasă în cuburi de dimensiuni mici și lăsați-le deoparte. Într-un castron mic bateți ouăle și laptele. Acoperiți fiecare mușcătură de umplutură cu această spălare de ouă, apoi treceți pesmetul până când este complet acoperit și lăsați deoparte. Într-un robot de bucătărie amestecați sosul de afine, ardeiul și nucile și lăsați deoparte. Odată ce uleiul este la temperatură, prăjiți fiecare bucată de umplutură până se rumenește aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
1/2 Cană Pesmet, Câteva Pumni1/2 Cană Pesmet, Câteva Pumni
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
--3 Catei De Usturoi, Tocati--3 Catei De Usturoi, Tocati
Carne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău FriptCarne Albă Mărunțită Din Curcanul Tău Fript
1 Coajă De Patiserie, Coaptă Sau Crustă De Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)1 Coajă De Patiserie, Coaptă Sau Crustă De Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)
La 5 Roșii Medii, Decojite și TăiateLa 5 Roșii Medii, Decojite și Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Pimiento, 16 Măsline MariCu Pimiento, 16 Măsline Mari
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)
4
Scurgeți pe un prosop de hârtie și serviți cu pesto de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit1/4 Cană Suc De Lămâie, împărțit
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista