Mușcături De Parmezan Savuroase

Mușcături De Parmezan Savuroase
Muscaturile parmezan cimbru ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 93 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână rulouri de cină semilună, pătrunjel, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mușcături De Parmezan Savuroase, Mușcături De Cracker Savuroase, și Mușcături De Biscuiți Sărate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă crema de brânză și 3/4 cană parmezan până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ParmezanParmezan
3
Desfaceți aluatul; separați în 8 dreptunghiuri. Apăsați cusăturile și perforațiile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Se întinde cu amestec de cremă de brânză; se acoperă cu ardei și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
PătrunjelPătrunjel
ArdeiArdei
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Îndoiți fiecare dreptunghi de aluat pe lungime în treimi; tăiați transversal în 4 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Așezați, coaseți părțile în jos, pe foaia de copt; se presară cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți 13 până la 15 min. sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista