Mușcături De Cheesecake Acoperite Cu Ciocolată

Mușcături De Cheesecake Acoperite Cu Ciocolată
Această rețetă servește 48 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 154 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nuci pecan, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ciocolata Acoperite Cheesecake Bites, Ciocolata Acoperite Cheesecake Bites, și Ciocolată Acoperite Cu Căpșuni Cheesecake Bites.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 149°.aliniați tigaia pătrată de 8 inci cu folie rezistentă, astfel încât folia să se extindă pe părțile laterale ale tigaiei. Pulverizați folia cu spray de gătit. În castron mic, amestecați ingredientele crustei. Apăsați în partea de jos a tăvii căptușite cu folie pulverizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ingredientele de umplere rămase; bate până se omogenizează.
4
Se toarnă umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când marginile sunt setate. Centrul va fi moale, dar se va seta când se răcește. Se dă la frigider 1 1/2 ore sau până se răcește. Congelați cheesecake-ul aproximativ 2 ore sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți cheesecake-ul din tigaie ridicând folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Tăiați în 48 de bucăți; scoateți din folie și puneți-o pe foaie de hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
În cratița de 1 litru, topiți ingredientele de acoperire la foc mic, amestecând frecvent până se omogenizează. Se răcește 2 până la 3 minute sau până se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Așezați în ceașcă de măsurare cu 2 cani.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
10
Suliți fiecare mușcătură de cheesecake cu furculiță; scufundați în ciocolată topită pentru a acoperi fundul și părțile laterale, lăsând excesul să picure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
11
Așezați pe hârtie cerată.
12
Puneți aproximativ 1 linguriță de ciocolată topită peste fiecare mușcătură, netezind blatul cu spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
13
Lăsați să stea aproximativ 20 de minute sau până când este ferm. A se păstra la frigider.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 55 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista