Mușchiuleț de porc Teriyaki
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și lactate ? Mușchiulețul de porc Teriyaki ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 291 de calorii , 37 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă are 8 porții și costă 1,6 dolari per porție. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Această rețetă de la Taste of Home necesită mușchiuleț de porc, piper, căței de usturoi și ghimbir măcinat. De la preparare până la gătire, durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 67% , ceea ce este bine. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Mușchiuleț de porc învelit în bacon , Mușchiuleț de porc la cuptor delicios cu ciuperci și salată de roșii și Mușchiuleț de porc la grătar cu ghimbir .
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente; adăugați carnea de porc. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a o acoperi; dați la frigider timp de 4 ore, întorcându-o ocazional.
Scurgeți și aruncați marinada. Frigeți mușchiulețele, acoperite, la foc mediu-intens indirect, timp de 25-40 de minute sau până când un termometru pentru carne arată 160°.
Presărați cu piper, dacă doriți.