Mușchiu de porc Diane

Mușchiu de porc Diane
Mușchiul de porc Diane durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD per porție. O porție conține 194 de calorii, 24 g de proteine și 10 g de grăsimi. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Un amestec de suc de lămâie, muștar dijon, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și prietenoasă cu fodmap. Cu un scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mușchiul de porc Diane, Mușchiul de porc Diane și Mușchiul de porc Diane - Gluten Free & Paleo.

Instrucțiuni

1
Tăiați muschiul în opt bucăți; puneți fiecare bucată între două bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată și aplatizați la 1/2 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsif, DecojitSalsif, Decojit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Se presară cu lămâie-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Suplimentar Rozmarin ProaspătOpțional Suplimentar Rozmarin Proaspăt
Scobitori Cu VolanteScobitori Cu Volante
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți carnea de porc 3-4 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane De Ciocolată Firimituri (aproximativ 24 De Biscuiți)Napolitane De Ciocolată Firimituri (aproximativ 24 De Biscuiți)
2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
4
Se scoate pe un platou de servire si se tine la cald.
5
La sucuri de tigaie, adăugați suc de lămâie, sos Worcestershire și muștar; se încălzește, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Până La 1/2 Linguriță De Sos Iute, Cum Ar Fi Tabasco1/4 Până La 1/2 Linguriță De Sos Iute, Cum Ar Fi Tabasco
1 (8 Uncii) Coadă De Homar, Gătită, Tăiată Cubulețe Medii1 (8 Uncii) Coadă De Homar, Gătită, Tăiată Cubulețe Medii
1/2 Cană Spanac Proaspăt Feliat Subțire1/2 Cană Spanac Proaspăt Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme6 Fripturi De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
6
Se toarna peste carnea de porc si se presara patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat2 Căni De Amestec De Legume Prăjite Cu Ardei Congelat, Dezghețat

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru muschiul de porc. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista