Mustățile lui Moș Crăciun ale sarei
Mustatile lui Santa Sara este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 60 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 90 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucă de cocos, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Moș Crăciun Mustăți Cookie-Uri, Moș Crăciun Mustăți, și Mustățile lui Satan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați două bucăți pătrate de hârtie de ceară de aproximativ 12 pe 12 inci pe o suprafață de lucru și întindeți jumătate din nuca de cocos în fulgi în mijlocul fiecăreia.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați untul și zahărul și bateți la viteză medie, răzuind vasul ocazional, până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați laptele și extractul de vanilie sau rom și bateți până se încorporează complet. Cu mixerul la foc mic, adăugați făina în 3 loturi, urmată de cireșele roșii și verzi și pecanele și amestecați până se combină, aproximativ 2 minute. Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un bușten lung de 10 inci, cu diametrul de aproximativ 1 1/2 inci.
Transferați fiecare buștean pe o foaie de hârtie de ceară și rotiți-le pentru a le acoperi în nucă de cocos. Odată ce buștenii sunt complet acoperiți cu nucă de cocos, rulați hârtia de ceară în jurul fiecărui buștean, acoperiți în folie de plastic și răciți cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și un al doilea raft în treimea inferioară, apoi preîncălziți la 375 F.
Feliați fiecare buștean transversal în fursecuri groase de 1/4 inch și aranjați pe foi de copt, lăsând aproximativ 1 inch între fursecuri.
Coaceți, comutând foile de copt între rafturile superioare și inferioare cam la jumătatea coacerii, până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute. Răciți fursecurile de pe foaia de copt timp de 10 minute înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet. Continuați să coaceți prăjiturile pe foi de copt răcite. Faceți înainte: fursecurile pot fi coapte înainte și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.