Mustățile lui Moș Crăciun ale sarei

Mustățile lui Moș Crăciun ale sarei
Mustatile lui Santa Sara este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 60 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 90 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucă de cocos, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Moș Crăciun Mustăți Cookie-Uri, Moș Crăciun Mustăți, și Mustățile lui Satan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați două bucăți pătrate de hârtie de ceară de aproximativ 12 pe 12 inci pe o suprafață de lucru și întindeți jumătate din nuca de cocos în fulgi în mijlocul fiecăreia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați untul și zahărul și bateți la viteză medie, răzuind vasul ocazional, până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați laptele și extractul de vanilie sau rom și bateți până se încorporează complet. Cu mixerul la foc mic, adăugați făina în 3 loturi, urmată de cireșele roșii și verzi și pecanele și amestecați până se combină, aproximativ 2 minute. Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un bușten lung de 10 inci, cu diametrul de aproximativ 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De RomExtract De Rom
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați fiecare buștean pe o foaie de hârtie de ceară și rotiți-le pentru a le acoperi în nucă de cocos. Odată ce buștenii sunt complet acoperiți cu nucă de cocos, rulați hârtia de ceară în jurul fiecărui buștean, acoperiți în folie de plastic și răciți cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și un al doilea raft în treimea inferioară, apoi preîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Feliați fiecare buștean transversal în fursecuri groase de 1/4 inch și aranjați pe foi de copt, lăsând aproximativ 1 inch între fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți, comutând foile de copt între rafturile superioare și inferioare cam la jumătatea coacerii, până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute. Răciți fursecurile de pe foaia de copt timp de 10 minute înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet. Continuați să coaceți prăjiturile pe foi de copt răcite. Faceți înainte: fursecurile pot fi coapte înainte și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista