Must De Homar Wasabi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Wasabi homar Mash. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 263 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pastă de wasabi, lapte, sos de soia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Veggie ~ prăjituri W / must de mazăre Wasabi, Homar omletă cu wasabi Hollandaise și praz crocante și prăjituri de cartofi # Festivus, și Somon de Wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați cozile de homar și fierbeți până la fiert, aproximativ 8 minute.
Scoateți cozile din apă și lăsați să se răcească.
Scoateți carnea din coajă, aruncați coaja și tocați carnea în bucăți de mărimea mușcăturii.
Aduceți apa înapoi la fierbere și adăugați cartofii. Fierbeți cartofii până când sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți cartofii și puneți-i înapoi în oală.
Adăugați laptele, untul, sucul de scoici, sosul de soia și pasta de wasabi. Mash cartofii și se amestecă în toate ingredientele. Amestecați mai mult lapte dacă cartofii sunt prea uscați. Amestecați ușor tarhonul și carnea de homar. Condimentează cu sare și piper.
Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.