Muschiță de porc picant

Muschiță de porc picant
Muschiul de porc picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 224 de calorii, 24 g de proteine și 8 g de grăsimi. Pentru 1,55 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, mango, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 56%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Mușchiu picant de porc, Mușchiu picant de porc și Mușchiu picant de porc.

Instrucțiuni

1
Frecați carnea de porc cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Combinați ardeiul, boia de ardei, sarea, pudra de usturoi, pudra de chili, scorțișoara și cayenne; frecați peste carnea de porc. Se da la frigider pentru 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Mere Decojite Felii (aproximativ 12 Medii)Mere Decojite Felii (aproximativ 12 Medii)
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
Carne De PorcCarne De Porc
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind o tigaie pentru picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
4
Pune carnea de porc peste tigaie și grătar, acoperită, la foc indirect mediu-fierbinte timp de 25-30 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
6
Într-un castron mic, combinați mango, coriandru, sucul de lămâie și mierea; se serveste cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Chile Scotch Bonet, Tocat1/4 Chile Scotch Bonet, Tocat
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
MiereMiere
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Muschiul de porc poate fi asociat cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista