Muschiulet de porc chinezesc cu taitei cu sos de usturoi

Muschiulet de porc chinezesc cu taitei cu sos de usturoi
Muschiulet de porc chinezesc cu taitei cu sos de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 9 și costă 1,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, zahăr, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Cu Sos De Prune, Filet De Porc Chinezesc, și Filet De Porc La Grătar Chinezesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați filetele într-un aragaz electric lent de 5 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Combinați 1 lingură de sos de soia și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi); stropiți peste filete. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
3
Scoateți carnea de porc din aragazul lent și puneți-o într-un castron mare, rezervând lichid de gătit în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
4
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Se strecoară lichidul de gătit printr-o sită într-un bol. Acoperiți și păstrați cald. Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
6
Întoarceți lichidul de gătit în aragazul lent; amestecați restul de 3 linguri de sos de soia, oțet și ulei de susan. Acoperiți și gătiți la maxim 10 minute. Opriți aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Adăugați carne de porc, tăiței și următoarele 3 ingrediente (prin frunze de coriandru), aruncând pentru a acoperi. Puneți amestecul de tăiței în boluri; se presară cu arahide și coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
PastePaste
ArahideArahide
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate24
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista