Musaca lui Yai-Yai

Musaca lui Yai-Yai
Musaca lui Yai-Yai ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 668 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză feta, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Musaca, Musaca, și Musaca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Straturi:.Preîncălziți cuptorul pentru a fierbe.Spălați vinetele și cartofii (coaja).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați longitudinal pe mijloc, apoi în felii de inci.
3
Presărați sare pe ambele părți ale vinetelor și felii de cartofi.Înveliți 2 tăvi de copt cu ulei de măsline (una pentru fiecare legumă, deoarece cartofii se vor găti mai repede decât vinetele).Folosiți prosoape de hârtie pentru a bate umezeala absorbită de sare din feliile de vinete și cartofi (vă sugerez să lăsați puțină umiditate pe cartofi, deoarece tind să se usuce).Se acoperă feliile de vinete și cartofi cu ulei de măsline și se introduc la cuptor până se rumenesc (ușor până la mediu). Întoarceți și repetați.Înveliți un vas de copt antiaderent de 9 x13 inci cu ulei de măsline.Acoperiți fundul cu feliile de vinete (cartofii vor fi folosiți mai târziu).Setați cuptorul la 177°.Beef:.In o cratiță, adăugați ulei de măsline, carne de vită și cantitatea preferată de ceapă.Gatiti pana cand carnea de vita se rumeneste si ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scurgeți excesul de lichid.
5
Adăugați usturoi, pastă de roșii, oregano, sare, piper, usturoi, pătrunjel, scorțișoară și nucșoară.Foarte important: gustați după amestecare și reglați ingredientele în consecință (unora le-ar putea plăcea puțin mai mult o lovitură).Construcții Grele:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Hârtie De OrezHârtie De Orez
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se toarnă suficient amestec de carne de vită pentru a acoperi vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Strat cu feliile de cartofi.Acoperiți cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Strat cu felii de vinete.Faceți toate straturile pe care le puteți! Distrează-te cu el, dar nu uitați să lăsați suficient spațiu pentru sosul de smântână! Pune deoparte.Sos De Smântână:.Se topește untul în cratiță.Se amestecă făina, sarea, nucșoara și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Sos De SmântânăSos De Smântână
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Se ia de pe foc și se amestecă încet laptele.Reveniți la căldură până ușor thickened.In un castron mic bate ouăle și gălbenușul suplimentar.Temperați ouăle adăugând un pic din amestecul fierbinte (dacă nu faceți acest lucru, ouăle se vor găti instantaneu când sunt adăugate la amestec).La foc mic: adăugați încet ouăle în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Se amestecă bine.***
11
Se toarnă sosul peste straturi și se presară brânzeturile.***
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Coaceți la 177° timp de 45 de minute până la o oră (ori de câte ori sosul este maro).***
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Lăsați musaca să se răcească (până la temperatura camerei) înainte de refrigerare.

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)3Bucăți de caramele Heath Bar1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1Bucăți de caramele Heath BarHârtie de orezHârtie de orez1prăjituri cu ghimbir, împărțiteprăjituri cu ghimbir, împărțite31 buștean de brânză de capră1 buștean de brânză de capră2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)6creveți și cu venebrânză feta (suficientă pentru a stropi)brânză feta (suficientă pentru a stropi)3Bucăți de caramele Heath Barfăinăfăină1cățel de usturoi tocatcățel de usturoi tocat454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de vită măcinată slabă (preferință)carne de vită măcinată slabă (preferință)3liniuțe1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)1 prăjitură cu merișoare, din care suficientă este tăiată în cuburi de 1/2 inch pentru a da 2 căni (sau folosiți 2 căni de danez sau gogoși rămase împreună cu merișoare uscate - vezi mai jos)6creveți și cu vene1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1lingura. otet de vin rosu3 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore3 căni de așchii de lemn de stejar sau nuci pecan sau 6 bucăți mari, înmuiate în apă rece timp de cel puțin 1 oră și până la 4 ore2Bucăți de caramele Heath Baroregano uscatoregano uscat6creveți și cu veneparmezan (suficient pentru a stropi)parmezan (suficient pentru a stropi)6creveți și cu venepătrunjel (preferință)pătrunjel (preferință)1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite2Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire3liniuțe1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's3cartofi albicartofi albi4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană lapte integral sau smântână1 cană lapte integral sau smântână
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista