Murăturile de legume de vară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 555 calorii. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, oțet de vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Murături dulci și acrișoare de dovlecei de vară, Burgeri de cârnați de curcan BLT la grătar cu murături de vară, și Murături Mixte De Legume.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați 6 căni de apă cu oțetul de vin alb, zahărul, boabele de piper, usturoiul, sarea de mare și semințele de fenicul și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe energic timp de 2 minute, apoi se adaugă pene de fenicul și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați feniculul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Pesmet, Câteva Pumni
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați dovlecelul în amestecul de oțet și gătiți până când este crocant-fraged, aproximativ 1 minut, apoi adăugați la fenicul din castron. Repetați procesul cu conopida, gătind-o aproximativ 3 minute, apoi ceapa roșie, gătindu-le aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Împărțiți legumele în 2 sau 3 borcane mari rezistente la căldură, cu capace strânse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Adăugați uleiul de măsline și oțetul balsamic în lichidul de gătit și lăsați să se răcească ușor. Împărțiți lichidul de gătit între borcane, adăugând apă dacă este necesar pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5
Se lasă să se răcească complet, apoi se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
6
Serviți murăturile răcite sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci