Murăturile de legume de vară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 555 calorii. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, oțet de vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Murături dulci și acrișoare de dovlecei de vară, Burgeri de cârnați de curcan BLT la grătar cu murături de vară, și Murături Mixte De Legume.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, combinați 6 căni de apă cu oțetul de vin alb, zahărul, boabele de piper, usturoiul, sarea de mare și semințele de fenicul și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe energic timp de 2 minute, apoi se adaugă pene de fenicul și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați feniculul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Pesmet, Câteva Pumni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați dovlecelul în amestecul de oțet și gătiți până când este crocant-fraged, aproximativ 1 minut, apoi adăugați la fenicul din castron. Repetați procesul cu conopida, gătind-o aproximativ 3 minute, apoi ceapa roșie, gătindu-le aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Împărțiți legumele în 2 sau 3 borcane mari rezistente la căldură, cu capace strânse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Adăugați uleiul de măsline și oțetul balsamic în lichidul de gătit și lăsați să se răcească ușor. Împărțiți lichidul de gătit între borcane, adăugând apă dacă este necesar pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Se lasă să se răcească complet, apoi se acoperă și se dă la frigider peste noapte.
6
Serviți murăturile răcite sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci