Mure-Zinfandel Prepeliță
Nevoie de un curs principal fără gluten? Prepelița Blackberry-Zinfandel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 368 calorii, 22g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, gem de mure, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Încercați Panna Cotta cu smântână cu compot de mure-Zinfandel, Zinfandel Mop, și Strawberry Zinfandel Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 8 minute). Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol, rezervând amestecul de vin. Aruncați solidele.
Adăugați amestecul de vin și gemul în tigaie; gatiti la foc mediu 2 minute, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă untul. Păstrați cald.
Presărați prepelița cu 1/4 linguriță de sare kosher și piper negru măcinat.
Așezați prepelița pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu sos de vin.