Mucegai Spumant Jell - O
Spumant Jell-O mucegai este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 75 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 81 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de șampanie, zahăr granulat, pulbere de gelatină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Jell-O Mold, JELL - O & suc de mucegai, și Matrița de jeleu a unchiului Sam.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste sucul rece într-un castron mare și lăsați să stea până când gelatina este hidratată, aproximativ 1 minut.
Se adaugă apă clocotită și se amestecă până se dizolvă complet gelatina. Se amestecă zahărul, apoi se amestecă încet șampania sau prosecco. Îndepărtați cu grijă orice spumă de pe partea superioară cu o lingură mare și aruncați-o.
Transferați la frigider. Se răcește până se îngroașă, dar nu se fixează (gelatina ar trebui să fie în continuare jiggly, nu în întregime fermă), 1 până la 2 ore.
Puneți suficient din amestecul de gelatină pentru a acoperi doar fundul unei forme de 7 căni. Îndoiți zmeura în amestecul de gelatină rămas, apoi lingurați în matriță. Se răcește până când este complet ferm, cel puțin două ore suplimentare sau până la noapte.
Înainte de servire, înmuiați matrița în apă caldă timp de cel mult 10 secunde pentru a ajuta la eliberare.
Așezați un platou mare de servire cu susul în jos peste matriță. Ținând ferm atât matrița, cât și platoul, inversați. Agitați ușor mucegaiul pentru a elibera Jell-O.