Mucegai De Gelatină De Ananas-Var

Mucegai De Gelatină De Ananas-Var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați mucegaiul de gelatină de ananas-var. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 151 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 2 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ananas, gelatină de var, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Mucegai De Gelatină De Afine-Ananas, Mucegai Festiv De Ananas-Var, și Mucegai De Var Cu Capul În Jos De Ananas.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă. Se amestecă ananasul; acoperiți și dați-l la frigider până când este siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți în smântână;adăugați nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Transferați într-o matriță inelară cu 6 cani acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și dați-l la frigider până când este ferm. Desfaceți pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista