Mucegai De Gelatină De Ananas-Var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați mucegaiul de gelatină de ananas-var. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 151 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 2 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ananas, gelatină de var, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Mucegai De Gelatină De Afine-Ananas, Mucegai Festiv De Ananas-Var, și Mucegai De Var Cu Capul În Jos De Ananas.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă. Se amestecă ananasul; acoperiți și dați-l la frigider până când este siropos.
Bateți în smântână;adăugați nuci pecan.
Transferați într-o matriță inelară cu 6 cani acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și dați-l la frigider până când este ferm. Desfaceți pe o farfurie de servire.