Muamba de Galinha (tocană de pui)

Muamba de Galinha (tocană de pui)
Rețeta Muamba de Galinha (tocană de pui) este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare africană. Această supă are 372 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de lămâie, ulei de palmier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată Braziliană De Pui Alias Salpicao Especial De Galinha, Arroz De Galinha (Reinventat), și Crock Pot Chicken & Bean Stew: Un Pui Rămas pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Fram Wines Pinotage cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Fram Vinuri Pinotage
Fram Vinuri Pinotage
Un amestec intrigant de fructe roșii coapte, cu arome de fenicul și mărar pe marginea exterioară a profilului aromei. Gustul este plin de un tanin foarte fin și distinct, adăugând vibrație pentru a echilibra concentrația fructului.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista