Mozzarella și salam ciabatta
Mozzarella & salam ciabattan este o rețetă mediteraneană care servește 2. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 763 calorii. Dacă aveți la îndemână ciabatta, Salam, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce e bine. Încercați Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta, Iubitorii de carne pizza Ciabatta cu bombe de Mozzarella, și Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu gust de piper prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea în 4 bucăți și prăjiți-o. Aruncați feniculul cu 2 lingurițe de ulei de măsline, rachetă și condimente. Frecați uleiul rămas pe părțile tăiate ale pâinii, apoi frecați cu usturoi. Rupeți peste mozzarella și salam, îngrămădiți salata și serviți cu niște pene de lămâie pentru stoarcere.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ciabatta. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.