Mozzarella în Carrozza Panini

Mozzarellan în Carrozza Panini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 550 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, ulei de măsline, pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Mozzarellan în Carrozza (sandwich cu Mozzarella prăjită) cu gem Balsamic de afine, Napolitană "Mozzarellan în Carrozza" {Mozzarella umplute pâine prăjită franceză}, și Mozzarellan en Carrozza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se sotează usturoiul tocat în ulei de măsline într-o cratiță mare.
Adăugați fileurile întregi de hamsie și ardei iute sau fulgi de ardei roșu, condimentați cu piper, după gust. Se lasă să se soteze la foc aproximativ un minut, apoi se scoate de pe foc.
Se toarnă într-un castron, se lasă deoparte.
Într-un castron mic, amestecați ouăle, condimentați cu sare și piper, după gust. Pe o altă farfurie, Așezați făina și condimentați cu sare și piper, după gust.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă sau o tavă la foc moderat. Când este fierbinte, ungeți ușor grătarul dacă nu se lipeste. Ungeți 1 parte din fiecare felie de pâine, apoi puneți 4 felii, cu unt în jos, pe o suprafață de lucru.
Întindeți 1 parte din 4 felii de pâine cu amestecul de hamsie, împărțind-o uniform. Se acoperă cu rundele feliate de mozzarella, împărțind-o uniform. Topiți fiecare cu o a doua felie de pâine, cu unt în sus.
Pe rând, înmuiați sandvișurile în făină condimentată, acoperind bine, apoi baia de ouă. Puneți-le în tigaie sau pe tavă. Gătiti, întorcându-vă o dată, până când pâinea este bine rumenită pe ambele părți și brânza este topită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Tăiați în jumătăți sau sferturi și serviți imediat.