Mozzarella prăjită, dovlecei, busuioc și măsline verzi
Mozzarella prăjită, dovlecelul, busuiocul și măslinele verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 882 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, măsline, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Bărci De Dovlecei Cu Mozzarellan Și Măsline, Salată de paste cu ardei gras prăjit, Mozzarella, inimi de anghinare, măsline Kalamatan și busuioc, și Mozzarella, Busuioc Și Dovlecei Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă aproximativ 2 centimetri de ulei vegetal într-o tigaie mare, cu fața înaltă, se adaugă căței de usturoi și se pune la foc mediu.
Încălziți uleiul până la 375 grade F. Pe măsură ce uleiul se încălzește, acesta va fi infuzat cu aromă de usturoi; odată ce usturoiul este rumenit, îndepărtați-l și rezervați-l. În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți mozzarella, dovlecelul, busuiocul și o stație de panificare.
Tăiați bila de mozzarella în sferturi pe lungime.
Tăiați fiecare sfert în bucăți de 1 x 1 inch. Tăiați capetele dovlecelului și apoi feliați subțire în discuri groase de 1/4 inci. Pentru stația de panificare, Aranjați 3 boluri mari de mică adâncime lângă uleiul de încălzire.
Așezați făina în 1și pesmetul în altul. Crăpați și bateți ouăle în vasul rămas cu un strop de apă sau lapte.
Adăugați cuburile de mozzarella în făină, aruncați pentru a acoperi, scuturați excesul și apoi transferați în ou. Înveliți mozzarella în ou, apoi transferați-o în pesmetul panko, acoperind bine. Aruncați cu grijă mozzarella acoperită în uleiul încins și prăjiți întorcându-se cel puțin o dată până se rumenesc. Odată ce se transferă maro pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge, se presară cu sare în timp ce este încă fierbinte.
Pentru dovlecei și busuioc, amestecați-le împreună într-un bol. Repetați același proces ca și cu cuburile de mozzarella. Se prăjește până devine auriu peste tot.
Se scurge alături de mozzarella prăjită.
Pentru măsline, pur și simplu repetați același proces.
Aranjați toate articolele prăjite pe un platou și serviți cu pene de lămâie