Mousse De Smântână Cu Avocado
Mousse de smântână de Avocado necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. O porție conține 191 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână, suc de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați "Smântână" avocado Dip (vegan), Smântână Ușoară De Avocado Pentru Următorul Tău Fel De Mâncare Mexican, și Salată stratificată de porumb, Avocado și roșii cu smântână cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste apă rece într-o cratiță mică și grea și lăsați să se înmoaie 1 minut. Gatiti la foc mic, 1-2 minute, apoi scoateti-l de pe foc.
Zdrobiți grosolan avocado cu o furculiță într-un castron mare. Se amestecă amestecul de gelatină împreună cu ingredientele rămase până se combină bine.
Se toarnă amestecul într-o matriță ușor unsă și se răcește, acoperit bine cu folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 4 ore.
Rulați vârful unui cuțit subțire între mucegai și mousse. Înclinați matrița lateral și atingeți partea matriței pe o suprafață de lucru, rotind-o, pentru a rupe uniform sigiliul și a slăbi mousse-ul. Păstrarea mucegai înclinat, inversa o placă peste mucegai, apoi inversa mousse pe placa.
Mousse poate fi răcit în mucegai până la 1 zi. Desfaceți chiar înainte de servire.