Mousse De Mango Cu Cuscus
Mousse de mango cuscus ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 358 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, portocale cu suc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mousse De Mango Cu Cuscus, mousse de mango . cum se face mousse rapidă de mango, și Ton de mango cu cuscus de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu-mare, aduceți apa la fierbere.
Adăugați cuscusul într-un flux. Se amestecă o dată.
Scoateți din căldură. Acoperiți și lăsați să stea până când cuscusul este fraged, 12 până la 15 minute.
Se amestecă în 2 linguri de zahăr. Acoperiți bine deoparte.
Frecați una dintre portocale sub apă curgătoare și uscați. Cu un cojitor de legume, îndepărtați coaja, având grijă să nu îndepărtați niciunul din miezul alb. Tăiați fin coaja. Pune deoparte.
Strângeți portocalele pentru a obține aproximativ 3/4 cană de suc. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri medii într-o cratiță mică. La foc mediu, fierbeți sucul până se reduce la aproximativ 2 linguri și are consistența mierei topite, 4 până la 5 minute. Se amestecă lichiorul. Pune deoparte.
Cojiți mango și tăiați carnea departe de sămânță.
Tăiați jumătate în pene subțiri și tăiați gros restul. Pune deoparte.
În vasul metalic răcit, bateți crema până se formează vârfuri moi. Îndoiți vanilia și zahărul rămas. Refrigerați 1 cană de frișcă pentru servire. Într-un castron mediu, combinați restul de frișcă cu iaurtul și mango-ul tăiat cubulețe. La frigider până este gata de servit.
Înainte de servire, combinați amestecul de iaurt-mango cu cuscusul. Lingurați cantități egale în 6 pahare parfait sau boluri mici. Completați fiecare desert cu o păpușă generoasă din frisca rezervată și pene de mango.
Stropiți cu sos de portocale, presărați cu coajă de portocală tocată și serviți.