Mousse De Ciocolată Dublă

Mousse De Ciocolată Dublă
Această rețetă servește 35 și costă 13 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul biciuit fără bici, lapte, ciocolată semi-dulce a brutarului și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort Dublu Cu Mousse De Ciocolată, Mousse Și Bețișoare Cu Ciocolată Dublă, și Plăcintă Dublă Cu Mousse De Ciocolată Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor cu microunde 1 cană de lapte și ciocolată într-un castron mare cu microunde la 2 min.; bateti pana se topeste ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați laptele rămas și amestecul de budincă uscată; bate 2 min. La frigider 20 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
3
Bateti in 1-1 / 2 cani bici rece; lingură în 6 feluri de mâncare de desert.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se acoperă cu biciul și fructele de pădure rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista