Mostaccioli durează aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 21 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 149 de calorii, 2 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 30. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de smântână groasă, chipsuri de ciocolată semidulce, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 13%. Încercați Mostaccioli, Mostaccioli Caserola și Mostaccioli la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un grătar în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt sau folii de silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru fursecuri: Intr-un robot de bucatarie, amestecati impreuna faina, pudra de cacao, praful de copt, scortisoara, sarea, nucsoara si coaja de lamaie si portocala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De Orez
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Rulou Cu Fructe
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați uleiul de măsline și untul și pulsați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Într-un castron mare, amestecați zahărul, laptele, romul și oul până se omogenizează. Amestecați treptat amestecul de făină în amestecul de ouă până se formează un aluat tare. Cu degetele umede, modelați aluatul în bile de 1 inch și așezați-le la aproximativ 1 inch una de cealaltă pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Miere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți până când fursecurile sunt tari la atingere, 10 până la 11 minute. Răciți timp de 10 minute, apoi transferați fursecurile pe rafturi pentru a se răci complet, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Puneți fulgii de ciocolată și smântâna într-un castron mediu rezistent la căldură și puneți vasul peste o tigaie cu apă abia fiartă. Amestecați des până când ciocolata se topește și amestecul este omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
2
Înmuiați fursecurile până la jumătate în glazură, apoi puneți-le înapoi pe rafturi și lăsați-le să se stabilească la temperatura camerei până se întăresc, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.