Morel Sformato
Morel Sformato ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți gălbenușuri de ou, făină, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Morel & Quinoa Carne De Vită Umplute Cu Bourbon Morel Pan Jus, Sformato, și Ciocolata Sformato pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți un vas de copt adânc de 3 până la 4 căni sau vas de copt ceramic. Într-un castron rezistent la căldură, înmuiați morelele în apă clocotită până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Frecați-le pentru a îndepărta orice granulație, apoi ridicați-le și tăiați-le în bucăți de 1 inch.
Lăsați lichidul de înmuiere să stea timp de 5 minute, astfel încât granulația să cadă la fund.
Se toarnă lichidul, lăsând în urmă orice granulație și se rezervă.
Într-o cratiță mică, topiți 4 linguri de unt la foc moderat. Se amestecă făina pentru a face o pastă, apoi se amestecă laptele până se omogenizează. Aduceți la fierbere, șoptind, apoi fierbeți la foc mic, șoptind des, până când nu există gust de făină, aproximativ 15 minute. Condimentează cu sare și piper, apoi răzuiește sosul alb într-un bol mediu. Apăsați o bucată de hârtie de ceară direct pe suprafața sosului și puneți-o deoparte.
Într-o tigaie mică, topiți restul de 2 linguri de unt.
Adăugați șotul și gătiți la foc mic până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați morelele, un vârf de sare și lichidul de înmuiere rezervat și fierbeți la foc moderat până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 3 minute.
Se adaugă crema și se fierbe la foc mic până se reduce cu două treimi, aproximativ 5 minute.
Adăugați amestecul de morel în sosul alb și condimentați cu sare și piper. Se amestecă gălbenușurile de ou și parmezanul până se amestecă, apoi se răzuie amestecul în vasul de copt pregătit.
Așezați vasul într-o tigaie mică și turnați suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a vasului.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți sformato-ul timp de aproximativ 45 de minute sau până când este doar setat.
Scoateți vasul de copt din tigaie și lăsați să stea 5 minute. Rulați un cuțit în jurul părții laterale a vasului și răsturnați sformato pe o farfurie de servire.
Tăiați în pene și serviți imediat.
Faceți înainte: sformato poate fi preparat prin Pasul 4 și refrigerat peste noapte, acoperit.
Coaceți sformato-ul răcit timp de încă 10 până la 15 minute.
Recomandarea vinului: un roșu care curăță gura este un contrast minunat cu această cremă bogată. Încercați 1994 Penfolds St. Henri Shiraz din Australia sau 1994 Beaulieu Vineyard Georges De Latour Private Reserve Cabernet Sauvignon din California.