Creveți Fettuccine Primaveran este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 299 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de bucăți de centimetri sparanghel, sare, amestec de usturoi-piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Creveți Fettuccine Primavera, Fettuccine Primavera, și Fettuccine Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez, gătiți fettuccine conform instrucțiunilor de pe pachet, adăugând creveți, sparanghel și ardei gras în ultimele 4 minute de gătit. Gatiti pana cand fettuccina este frageda si crevetii sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Fettuccină
Sparanghel
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se scurge bine; reveniți la cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
În castron mediu, amestecați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați la amestecul de fettuccini, aruncând pentru a acoperi. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, doar pana se incalzeste.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.