Morel-Crusted coaste cu Polenta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 124g de grăsime, și un total de 1459 calorii. Pentru $ 7.06 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, piper scurt, măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Crustă De Alune Cu Sos Morel, Friptură de coastă în picioare cu crustă de ierburi și sare cu sos Morel, și Carne De Vită Umplută Cu Morel Și Quinoa Cu Bourbon Morel Pan Jus.
Instrucțiuni
1
Așezați morelele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă 1 1/2 căni de apă clocotită; lăsați să se înmoaie până când ciupercile se înmoaie, cel puțin 30 de minute și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
3
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere. Clătiți ciupercile sub apă rece pentru a îndepărta excesul de murdărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
4
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se amestecă 1 linguriță de cimbru, rozmarin, sare și piper într-un castron mic. Frecați amestecul de plante pe toate coastele scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Rozmarin
Piper
Cimbru
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Încălziți uleiul într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați coaste în oală și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Transferați coastele în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din oală. Reduceți căldura la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și prosciutto în oală; sotează până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Legume
Morcov
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite din fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați bulion, frunze de dafin, moreluri rezervate, lichid de înmuiere morel (lăsând orice sediment în urmă) și restul de 1 linguriță de cimbru în oală. Întoarceți coastele în oală, cu carnea în jos; aduceți la fierbere. Acoperiți bine oala; transferați la cuptor și coaceți până când coastele sunt foarte fragede, aproximativ 1 oră 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ciuperci Morel
Bulion
Cimbru
Carne
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scoateți din cuptor. (Coastele scurte pot fi fierte cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece. Reîncălziți ușor la foc mediu înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Preîncălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Transferați coastele într-o tigaie mare, cu osul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
15
Scoateți 5 moreluri mari din oală și tocați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Se pune într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Adăugați untul și amestecați cu furculița pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
18
Se amestecă în pesmet. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
19
Întindeți 1 linguriță de muștar deasupra fiecărei coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
20
Întindeți amestecul de pesmet deasupra fiecărei coaste, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
21
Coaceți până când toppingul este crocant și auriu, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
22
Între timp, scoateți orice grăsime din partea de sus a sosului în oală și aruncați. Se fierbe sosul până se îngroașă ușor și se reduce la 2 căni generoase, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
23
Lingurați mămăliga în boluri. Sus cu coaste scurte. Puneți sosul și serviți.