Morcovi și Rutabaga glazurați cu lămâie
Morcovii glazurați cu lămâie și Rutabaga necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 135 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 2 și costă 43 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, rutabaga, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Morcovi și Rutabaga glazurați cu lămâie, Morcovi Glazurați Cu Lămâie, și Morcovi Glazurați Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Tăiați morcovii și rutabaga în fâșii subțiri lungi de 3 inci. Aduceți legumele și 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute.
Scurgeți și îndepărtați legumele.
Se topește untul în cratiță. Se amestecă zahărul și următoarele 4 ingrediente; gatiti, amestecand continuu, pana se dizolva zaharul.
Adăugați legume; gatiti, amestecand des, pana se incalzeste bine.