Morcovi glazurați cu arțar cu nuci pecan

Morcovi glazurați cu arțar cu nuci pecan
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Morcovii glazurați cu arțar cu nuci pecan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 76 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sirop cu aromă de arțar, unt, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Morcovi glazurați cu nuci pecan, Morcovi prăjiți cu arțar cu nuci pecan, și Sparanghel Glazurat Și Morcovi Cu Nuci Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, încălziți bulionul și sarea până la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați morcovi; reduceți căldura la mediu. Capac; gatiti 10-12 minute sau doar pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
3
Scurgeți dacă este necesar.
4
Adăugați sirop și unt la morcovi în cratiță. Gatiti la foc mediu-mare 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand morcovii sunt glazurati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UntUnt
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista