Morcovi fierți și fenicul
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Morcovii fierți și feniculul ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 101 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulbi fenicul, sare, mărar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Coaste Scurte Fierte Cu Morcovi Și Fenicul, Fenicul fiert și morcovi cu gremolata Cilantro, și Fenicul Fiert, Morcovi Și Ceapă Perlată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Feliați morcovii cu grosimea de 1/2 inch pe un unghi.
Pătrundeți bulbii de fenicul pe lungime, tăiați în bulb pentru a îndepărta miezul și feliați subțire sau tocați aproximativ. Rezervați 1/4 cană frunze de fenicul tocate.
Înjumătățiți și feliați ceapa. Umpleți o tigaie cu apă de 1/4 inch.
Adăugați legume apoi presărați cu zahăr și sare și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin. Simmer acoperit 20 de minute, și neacoperit timp de 5 minute și reglați sare. Aruncați legumele cu frunze de fenicul, mărar și arpagic.