Morcovi fierți și fenicul

Morcovi fierți și fenicul
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Morcovii fierți și feniculul ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 101 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulbi fenicul, sare, mărar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Coaste Scurte Fierte Cu Morcovi Și Fenicul, Fenicul fiert și morcovi cu gremolata Cilantro, și Fenicul Fiert, Morcovi Și Ceapă Perlată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Feliați morcovii cu grosimea de 1/2 inch pe un unghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Pătrundeți bulbii de fenicul pe lungime, tăiați în bulb pentru a îndepărta miezul și feliați subțire sau tocați aproximativ. Rezervați 1/4 cană frunze de fenicul tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
4
Înjumătățiți și feliați ceapa. Umpleți o tigaie cu apă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați legume apoi presărați cu zahăr și sare și stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin. Simmer acoperit 20 de minute, și neacoperit timp de 5 minute și reglați sare. Aruncați legumele cu frunze de fenicul, mărar și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
MărarMărar
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista