Morcovi De Aur-Zucchini Latkes
Golden morcov-Zucchini Latkes ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 608 calorii. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, masă matzo, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este spectaculos. Încercați Zucchini Și Latkes De Morcovi, Latkes de morcovi și dovlecei, și Latkes De Cartofi De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți cartofii, morcovii, dovleceii și ceapa prin găuri mari ale unei răzătoare de cutie; aruncați cu suc de lămâie.
Întindeți amestecul pe 2 prosoape de bucătărie curate și uscate.
Rotiți fiecare prosop, începând cu 1 parte lungă. Strângeți prosoapele pentru a stoarce excesul de lichid.
Puneți amestecul de cartofi într-un castron mare.
Se amestecă ouăle, făina matzo, sarea și piperul. (
Amestecul se va usca, dar își va menține forma atunci când este presat împreună.)
Topiți 2 Linguri. unt cu 2 linguri. ulei într-o tigaie electrică adâncă încălzită la 375 sau într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la mediu-mare. Picătură 6-8 vag ambalate 1/4 cupfuls amestec de cartofi în amestec de unt fierbinte; apăsați ușor pentru a aplatiza în runde de 3 inch. Gatiti 3-5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se presară cu sare suplimentară. Repetați procedura cu restul de unt, ulei și amestec de cartofi.
Serviți latkes imediat sau păstrați cald pe un suport de sârmă pe o foaie de copt într-un cuptor de 250 până la 30 de minute.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Manischewitz masă matzo nesărat.
Notă: pentru a face garnitura, folosiți un cojitor de legume pentru a rade fâșii subțiri, pe lungime, de morcov și dovlecel. Pentru a face garnitura înainte, înfășurați benzi în prosoape de hârtie umede, așezați în pungi de plastic cu fermoar și răciți până la 24 de ore.