Morcovi cu miere cu coacăze și șofran
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii cu miere cu coacăze și șofran. Această rețetă servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 154 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, miere, coacăze și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pilaf de șofran dulce cu nuci și coacăze, Cuscus Israelian Cu Șofran, Nuci De Pin Prăjite Și Coacăze, și Morcovi glazurați cu coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de canola.
Adăugați morcovii tăiați felii și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Adăugați ghimbirul proaspăt, turmericul și șofranul și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 3 minute.
Adăugați sucul de portocale și mierea și gătiți până când sucul se reduce la o glazură, aproximativ 8 minute.
Adăugați bulionul și coacăzele, condimentați cu sare și piper negru și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede și lichidul se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Se transferă într-un castron și se servește fierbinte sau la temperatura camerei.