Morcovi cu miere cu coacăze și șofran

Morcovi cu miere cu coacăze și șofran
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii cu miere cu coacăze și șofran. Această rețetă servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 154 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, miere, coacăze și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Pilaf de șofran dulce cu nuci și coacăze, Cuscus Israelian Cu Șofran, Nuci De Pin Prăjite Și Coacăze, și Morcovi glazurați cu coacăze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați morcovii tăiați felii și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ghimbirul proaspăt, turmericul și șofranul și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
TurmericTurmeric
șofranșofran
4
Adăugați sucul de portocale și mierea și gătiți până când sucul se reduce la o glazură, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5
Adăugați bulionul și coacăzele, condimentați cu sare și piper negru și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când morcovii sunt fragede și lichidul se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
CoacăzeCoacăze
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Se transferă într-un castron și se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista