Morcov Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 178 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 14 și costă 74 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, legume, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pizza Dip, Pimento Brânză Dip, și Indian 7 Strat Dip.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și maioneza până se omogenizează. Se amestecă morcovii, ceapa, sosul Worcestershire și sarea de usturoi. Se răcește cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Pentru a face un castron de servire a salatei, goliți capul salatei, păstrând miezul intact în partea de jos și îndepărtând suficiente frunze interioare, astfel încât un 1-in. shell rămâne.