Mole Nachos

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Mole Nachos ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 428 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 20 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză monterey jack, chipsuri de tortilla, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pui Mole Nachos, Aluniță verde în stil Zacatecas cu pui (Pollo en Mole Verde Zacatecano), și Cina in seara asta: piept de pui în ghimbir Mole (Mole de Jengibre con Pechugas De Pollo).
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Se taie și se însămânțează ardeii chile și se înmoaie în apă caldă până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul într-un blender și adăugați ardeii iute, bulionul de pui, untul de arahide, zahărul și oregano. Se sfărâmă grosier 1/4 cană de chipsuri de tortilla, se adaugă în blender și se face piure până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cratiță și fierbeți, amestecând, aproximativ 5 minute. Se amestecă ciocolata până se topește. Condimentează alunița cu sare și piper.
Așezați chipsurile de tortilla rămase într-un vas de copt.
Se toarnă aproximativ 2 căni aluniță deasupra (rezervați restul pentru scufundare); se presară cu brânză. Se fierbe până se topește brânza, aproximativ 2 minute. Se acoperă cu crema și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.