Mohinga

Mohinga
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mohingan. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.6 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 407 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, tăiței de orez, făină de fasole garbanzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până var ai putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați 2 linguri de ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Presărați zahărul peste ulei; gătiți 1 minut sau până se topește zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați șalotele feliate subțire, amestecând pentru a acoperi. Gatiti 15 minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent. Puneți șalotii caramelizați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
5
Zdrobiți 3 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Tăiați 2 tulpini de lămâie pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
7
Combinați usturoiul zdrobit, tulpinile de lămâie înjumătățite, 4 căni de apă, 1 linguriță de turmeric, pastă de hamsie și 2 felii de ghimbir într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Elixirul GElixirul G
TurmericTurmeric
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
8
Adăugați pește; se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când fulgii de pește sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
9
Scoateți peștele din tigaie. Se strecoară bulionul printr-o sită într-un bol mare, rezervând 4 căni de stoc, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Tăiați grosier porțiunea albă din restul de 2 tulpini de lămâie; rezervați porțiunea verde pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
11
Așezați lămâia tocată, restul de 3 căței de usturoi, restul de 2 felii de ghimbir, ardeiul roșu zdrobit și 7 șalote într-un robot de bucătărie; procesați până se formează o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Elixirul GElixirul G
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
12
Așezați făina de fasole garbanzo în tigaie; gătiți la foc mediu 2 minute sau până când este parfumată și ușor mai închisă la culoare, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Se toarnă făina într-un castron mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Adăugați 1 lingură de ulei în cuptorul olandez; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
15
Adăugați pastă de ceapă și gătiți 2 minute sau până când este parfumată, amestecând ocazional. Întoarceți peștele în tigaie; gătiți 3 minute, amestecând ușor pentru a acoperi cu pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Scoateți amestecul de pește din tigaie; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
17
Adăugați restul de 1/2 linguriță turmeric, stoc de pește rezervat, sos de pește și boia de ardei la tigaie; aduceți la fierbere. Adăugați treptat restul de 3/4 cană de apă în făina de fasole garbanzo, amestecând cu un bici până se omogenizează. Adăugați treptat amestecul de făină la amestecul de stoc fierbinte, amestecând constant cu un bici. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când este ușor gros, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Sos De PeșteSos De Pește
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
TurmericTurmeric
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Adăugați restul de 3 șalote înjumătățite; fierbeți 10 minute sau până când șalotele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
19
Adăugați amestecul de pește; se fierbe doar până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
20
Gatiti taiteii in apa clocotita 2 minute sau pana se inmoaie; scurgeți. Lingurați 1/2 cană de tăiței în fiecare din cele 6 boluri. Polonic 1 1/3 cani supa în fiecare castron, asigurându-se fiecare portie devine o jumătate de ceapă eșalotă. Completați fiecare porție cu 2 linguri de ceapă caramelizată, 1 lingură de cilantro și aproximativ 1 lingură de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic
21
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista