Mock Pate de Foie Gras
Mock Pate de Foie Gras este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cremă de brânză, sos worcestershire, cârnați de ficat braunschweiger și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Supă de mazăre cu Foie Gras, și Foie Gras Și Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați pecanele pe o foaie medie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 5 minute sau până la prăjit.
Într-un castron mediu, amestecați brânza cremă, cârnații de ficat braunschweiger, ceapa, sosul Worcestershire și sucul de lămâie. Formați amestecul într-o bilă.
Așezați pecanele prăjite într-o tigaie.
Așezați amestecul de brânză cremă în tigaia pentru plăcintă și rulați pentru a acoperi cu nuci pecan. Acoperiți cu folie de plastic. Se răcește la frigider până la servire.