Mocha-Plăcintă Cu Cremă Espresso
Mocha-Espresso Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 647 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrate de copt cu ciocolată dulce-amăruie, nuci pecan, frișcă de cafea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Înghețată Espresso Mochan, Plăcintă Mocha cu frișcă Espresso, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta: Preîncălziți cuptorul la 35
Pulsați napolitane de ciocolată într-un robot de bucătărie de 8 până la 10 ori sau până când sunt zdrobite fin. Se amestecă împreună firimituri de napolitane, nuci pecan și unt. Apăsați pe partea de jos, în sus și pe buza unei plăci de plăcintă ușor unsă de 9 inci.
Coaceți 10 minute. Se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Bateți împreună zahărul și următoarele 2 ingrediente într-o cratiță mare.
Bateți împreună jumătate și jumătate și gălbenușurile într-un castron mare. Treceți treptat amestecul de ouă în amestecul de zahăr; aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 1 minut, amestecând constant; se ia de pe foc.
Ciocolată cu microunde într-un castron mic la 1 1/2 minute sau până se topește, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateti 2 Linguri. unt și ciocolată topită în amestec de zahăr; lingură în crustă pregătită.
Așezați folie de plastic direct pe umplutură (pentru a preveni formarea unei pelicule). Se răcește 4 până la 24 de ore. Se acoperă cu frișcă de cafea chiar înainte de servire.