Linguine cu varză de Bruxelles Barigoule

Linguine cu varză de Bruxelles Barigoule
Linguine cu varză de Bruxelles Barigoule este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 522 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți acompaniamente: ulei de măsline, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Varză De Bruxelles Rasă, Varză De Bruxelles Prăjită La Tigaie, și Varză de Bruxelles rumenită în tigaie.

Instrucțiuni

1
Rezervați câteva straturi exterioare de frunze din varza de Bruxelles. Sferturi de varză de Bruxelles pe lungime. Tăiați subțire prazul, apoi spălați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
PrazPraz
2
Gatiti prazul si varza in 2 linguri de ulei si 2 linguri de unt cu 1/4 lingurita fiecare de sare si piper intr-o tigaie grea de 12 inci (de preferat cu laturile drepte) la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VarzăVarză
UntUnt
PrazPraz
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați vin și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Adăugați apă, suc de lămâie, 1/2 linguriță de cimbru și lingura rămasă fiecare de ulei și unt. Se fierbe rapid, acoperit, până când varza este fragedă și lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute. Se amestecă varza și frunzele de Bruxelles și se fierbe, acoperite, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Suc De LămâieSuc De Lămâie
VarzăVarză
UntUnt
CimbruCimbru
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Gatiti linguina intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (3 linguri sare pentru 6 litri de apa) pana aproape al dente. Rezervați 2 căni de paste-apă de gătit, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Se amestecă linguina în legume cu apă de gătit rezervată și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Fierbeți până când pastele sunt al dente, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
PastePaste
ApăApă
8
Se ia de pe foc și se aruncă cu pătrunjel, rămânând 1/2 linguriță de cimbru și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
SareSare
9
Serviți pastele în boluri puțin adânci cu o parte din bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista