Mocha Phyllo Cupe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Mocha Phyllo Cups. Această rețetă face 8 porții cu 89 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr de scorțișoară, lapte degresat, aluat phyllo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Mocha Phyllo Cupe, Cheesecake Phyllo Cupe, și Caprese Phyllo Cupe.
Instrucțiuni
Într-un bol mediu de amestecare, bateți împreună laptele, amestecul de budincă de ciocolată și espresso instant. Folosiți mixerul de mână pentru a amesteca ingredientele.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Desfaceți aluatul phyllo și îndepărtați foile. Lucrând cu 1 foaie la un moment dat, întindeți și pulverizați foaia phyllo cu spray de gătit.
Se presara cu 1/4 lingurita scortisoara-zahar.
Așezați următoarea foaie deasupra și repetați pașii. Cu un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în 8 dreptunghiuri, aproximativ 4 pe 5 inci. Potriviți dreptunghiurile în căni de brioșă și coaceți timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Scoateți cupele phyllo din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Scoateți cupele din tigaie și răciți complet.
Lingură sau țeavă Mocha budinca în cupe și top cu o 1 lingura dollop de topping biciuit.
Se presară cu pudră de cacao.
Nota bucătarului: păstrați aluatul phyllo acoperit atunci când nu utilizați, deoarece se usucă rapid.