Mocha - nuci crema cupe
Mocha-nuci crema cupe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 1142 calorii, 10g de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.79 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, lapte de nucă de cocos, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, Cupe De Bezea Mocha, și Cupe De Trufe Mocha.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Pulverizați ușor partea din spate a tăvii de brioșă cu spray de gătit; deoparte.
Desfaceți crusta de plăcintă. Cu un tăietor rotund de 3 1/4 inci (sau o cutie de ananas de 8 uncii cu partea superioară și inferioară îndepărtată), tăiați 6 runde. Formați runde peste spatele cupelor de brioșă pregătite pentru a face cupe de desert. Înțepați ușor cupele cu o furculiță.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 8 până la 10 minute sau până la auriu.
Scoateți din cuptor; puneți deoparte să se răcească.
În timp ce cupele de desert se coace, adăugați smântână, lapte de nucă de cocos, pudră de espresso instant și extract de nucă de cocos într-un bol mic de amestecare. Se amestecă pentru a combina.
Presărați amestecul de budincă instant peste amestecul de cremă și cu un mixer electric de mână la viteză mică până când se formează ciocuri rigide medii; aproximativ 6 minute. Îndoiți în jumătate din nucă de cocos până când sunt combinate.
Se amestecă amestecul de budincă în cupe de desert răcite. Se acoperă cu o păpușă de topping biciuit și se presară cu nucă de cocos prăjită.