Mocha Dulce-Amăruie-Rulou De Pecan

Mocha Dulce-Amăruie-Rulou De Pecan
Bittersweet Mocha-Pecan Roll ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de tartru, espresso instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă Cu Pecan Cu Ciocolată Dulce-Amăruie, Fără Rețetă De Rulouri De Mocha De Coacere, și Sănătos Cinnamon Roll Mocha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ciocolata cu lapte și espresso instant. Într-o cratiță, încălziți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă smântâna peste ciocolată; se lasă să stea până se topește, apoi se bate până se omogenizează. Dați la frigider crema de mocha până la rece, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
MochaMocha
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Pulverizați o tigaie cu role de jeleu de 12 pe 16 inci cu spray cu ulei vegetal. Tapetați fundul cu hârtie pergament și pulverizați hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Întindeți pecanele pe o farfurie de plăcintă și coaceți timp de 7 minute, sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să se răcească complet. Într-un robot de bucătărie, pulsați pecanele cu făina până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Puneți ciocolata dulce-amăruie și untul într-un castron rezistent la căldură; puneți vasul peste o cratiță cu apă abia fierbinte și amestecați până se topește. De pe foc, bateți gălbenușurile, 1/3 cană de zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte1/3 Cană De Caramele De Ciocolată Cu Lapte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Într-un castron mare, bateți albușurile și crema de tartru până se spumează. Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri moi. Bateți încet restul de 1/3 cană de zahăr până când albii sunt fermi și lucioși. Îndoiți o pătrime din albi în ciocolată; pliați ciocolata și nucile pecan în albii rămași până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 9 minute, sau până când este elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei. Se pudrează puternic tortul cu pudră de cacao și se acoperă cu o foaie de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Așezați o tăietură peste tort și inversați-o; scoateți tigaia și hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Bateți crema de mocha răcită la viteză mare până când este fermă și își păstrează forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
MochaMocha
14
Întindeți crema uniform peste tort. Începând de la o parte lungă, înfășurați tortul cât mai strâns posibil, folosind folia ca ghid. Înfășurați bine rola de tort în folie și glisați-o pe o tăietură. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 2 ore. Desfaceți tortul și praful cu mai multă cacao. Glisați-l cu grijă pe un platou lung și praf cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
15
Se taie în felii; servi.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista