Mix de gustări Happy Trails

Mix de gustări Happy Trails
Happy Trails Snack Mix ar putea fi doar aperitivul pe care îl cauți. Această rețetă servește 11 și costă 94 de cenți per porție. O porție conține 383 de calorii, 8 g de proteine și 17 g de grăsimi. Un amestec de covrigei, stafide, m&m-uri de ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și La mulți ani, Hummusapien! + Prajituri cu gustări cu dovleac cu unt de soare fără făină, Tales from the Trails și Mix de gustări.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele. Depozitați într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (2,17 Uncii) Bomboane De Mărimea Unei Mușcături Skittles1 Pachet (2,17 Uncii) Bomboane De Mărimea Unei Mușcături Skittles

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții11
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista